• کفپوش رولی - کفپوش رولی به همراه ضمانت متریال و قیمت 1402

کفپوش رولی به همراه ضمانت متریال و قیمت 1401

کفپوش رولی یکی از انواع کفپوش های ساختمانی است که کیفیت بسیار خوبی دارد و علاوه بر کیفیت بالا قیمت مناسب تری نسبت به کفپوش هایی مانند پارکت ، کاشی ، سنگ ، اپوکسی و … است. در ادامه با انواع کفپوش رولی ، نحوه نصب و معایب و مزایا و … بیشتر بخوانید.

کفپوش رولی

از کفپوش های قدیمی ساختمان خسته شده اید؟ بودجه کافی برای تعویض کفپوش های قدیمی با پارکت های چوبی را ندارید؟ کف ساختمان یکی از مهم ترین سطوح در دکوراسیون داخلی است که نمی توان آن را نادیده گرفت. هر چقدر که برای زیباسازی و طراحی فضای داخل هزینه کنید تا زمانی که کفپوش ها ایراد دارند، به جایی نمی رسید. وقتی محدودیت بودجه وجود داشته باشد با یک مشکل بزرگ روبرو هستید. از میان گزینه های ارزان قیمت، خرید کفپوش رولی یک انتخاب هوشمندانه است.

ین کفپوش های مدرن را می توانید حتی روی سرامیک یا کاشی های قدیمی هم نصب کنید. تنوع طرح و رنگ کفپوش رولی به حدی زیاد است که مشکل پسند ترین افراد هم می توانند طرح مورد نظرشان را انتخاب کنند. بر خلاف کفپوش های تایل که ابعاد کوچکتری دارند این محصولات در اندازه های بزرگتر و با عرض بیشتر تولید می شوند. عرض استاندارد کفپوش رولی 3 متر و 60 سانتی متر است اما قابلیت سفارشی سازی برای مکان های مختلف را هم دارد.

بیشتر بخوانید : کفپوش اپوکسی و کاربردهای آن به همراه راهنمای خرید

1461847655 roomset551 finesse ff5051 tokyo 1 Copy22 5 - کفپوش رولی به همراه ضمانت متریال و قیمت 1402

کفپوش رولی چیست؟

نوعی کفپوش است که از آن به جای انواع دیگر کفپوش ها مانند پارکت، سنگ، سرامیک یا کاشی استفاده می شود.
در خانه ها از کفپوش های رولی بیشتر در آشپزخانه و سرویس های بهداشتی استفاده می شود.
شما می توانید این نوع کفپوش ها را به اندازه و عرض دلخواه خود سفارش دهید، اما انواع عرض های آماده این کفپوش ها که در بازار موجود می باشند شصت سانتی متر و 3 متر هستند.

برای اینکه بتوانید این نوع کفپوش ها را به جای سرامیک ، پارکت یا کاشی استفاده کنید، می توانید از طرح های سرامیک، پارکت و کاشی آنها خریداری کنید که شباهت بسیاری به طرح های دلخواه شما داشته و تشخیص آن ها از نمونه طبیعی دشوار است.

این محصول عموما از جنس pvc تولید می شود و به کفپوش pvc رولی نیز معروف است. به جهت شکل ظاهری رول مانند، این محصول به رولی شناخته می شود از نظر کیفیت و ساختار، همه ویژگی های کفپوش های پی وی سی تایل برای این محصول نیز، وجود دارد. جنس کفپوش از مواد پلیمری و شبیه به پلاستیک است. به جهت لایه رویه مقاوم و جنس پلاستیکی، این محصول را می توان در فضاهای مرطوب و یا با ترافیک بالا نیز نصب کرد. کفپوش های رول در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید می شوند.

از طرح های محبوب می توان به کفپوش pvc طرح سنگی اشاره کرد. انواع طرح های سرامیک، کاشی و حتی کفپوش طرح پارکت رول هم در بازار موجود است. شباهت این طرح ها به متریال طبیعی به حدی زیاد است که در نگاه اول حتی متوجه این تفاوت نمی شوید. برای مثال کفپوش طرح پارکت، گاهی با پارکت چوبی یکی فرض می شود که این به دلیل شباهت فوق العاده، محصول است.

کفپوش رولی گرانولی مطالعه شود :

قیمت کفپوش رولی 1401

قیمت این نوع کفپوش ها به صورت متر مربع محاسبه میشود و در انواع مختلف و برند های مختلف توسط گروه مهندسی ثمین قابل ارائه می باشد.

کفپوش رولی چه کاربردی دارد؟

کف‌پوش‌های رولی را به عنوان یک کفپوش می‌توان در هر مکانی با هر حجم از ترافیکی به کار برد. این کف‌ پوش‌ ها را می‌توان به دلیل عایق بودن در برابر رطوبت در هر مکانی داخل خانه از سرویس‌ های بهداشتی تا اتاق خواب و آشپزخانه نصب کرد.

کف‌ پوش‌ های رولی از جنس پی وی سی هستند و متعاقباً مقاومت بسیار خوبی در برابر ترافیک و ضربه دارند. از این رو استفاده از آن‌ها در محل‌های کارگاهی و صنعتی نیز دیده می‌ شود. کف‌ پوش‌ های رولی در محیط‌ های صنعتی ضخامت بیشتری دارند.

از طرفی هم از آن جایی که کف‌ پوش‌ های رولی محصولاتی کاملاً مهندسی شده هستند می‌توان با تغییراتی در ترکیبات آن‌ها، انواع خاص‌تری از کف‌پوش‌ های رولی را تولید کرد. از این رو بسیاری از شرکت‌ ها اقدام به تولید کف‌ پوش‌ های رولی آنتی باکتریال برای مراکز درمانی و بیمارستان‌ ها، پوشش‌های فوم دار ضربه‌ گیر برای مهدکودک‌ ها و کف‌پوش‌ های عایق صدای رولی برای نصب در سالن‌ های سینما و تئاتر می‌ کنند.

مکان های مورد استفاده از کفپوش های رولی

از این نوع کفپوش ها می توان در هر مکانی مانند همه طبقات خانه از بالاترین طبقه تا زیر زمین ، مهدکودک ها ، بیمارستان ها ، سالن های ورزشی، سینما ، تئاتر و… استفاده نمود که برای هر کدام از این مکان ها به طور اختصاصی طراحی شده‌اند . تنها جایی که نباید با این نوع کفپوش ها پوشیده شوند ، پله ها هستند.

منظور از طراحی اختصاصی کفپوش های رولی برای مکان های مختلف این است که به عنوان مثال برای مهدکودک ها این کفپوش ها دارای فوم داخلی هستند و در طرح ها و رنگ هایی که مناسب کودکان می باشند ارائه شده اند و یا برای استفاده در بیمارستان ها خاصیت آنتی باکتریال این نوع کفپوش ها آنها را مناسب برای چنین مکان هایی می کند.

جنس این نوع کفپوش ها

جنس کفپوش های رولی از pvc بوده و ضخامت آنها برای مصارف گوناگون مختلف است. به عنوان مثال برای مصارف خانگی ضخامت این نوع کفپوش ها دو میلی‌ متر بوده و برای استفاده در مکان هایی مانند سالن های ورزشی ، بیمارستان ها و غیره ۳ تا ۵ میلی متر می باشد.

ماندگاری و دوام

شرکت های تولید و عرضه کننده کفپوش های رولی معمولاً این نوع کفپوش ها خدمات پس از فروش ارائه می دهند . بنابراین می توان نتیجه گرفت که این کفپوش ها دارای دوام و ماندگاری بالایی می باشند ، به طوری که در صورت استفاده در خانه این کفپوش ها مادام العمر هستند.

تفاوت کفپوش رولی با پارکت

شباهت ظاهری کف پوش رول و پارکت نباید موجب این شود که خریداران هر دو محصول را یکی بدانند. از نظر جنس مواد اولیه و ویژگی های ساختاری، تفاوت زیادی بین این دو کفپوش دیده می شود از جمله این مورد:

تفاوت اصلی کفپوش رولی و پارکت در جنس مواد سازنده است. ساختار اصلی کفپوش پی وی سی (PVC) از نوعی پلاستیک با نام پی وی سی تشکیل شده که نوعی ماده شیمیایی است. در صورتی که پارکت لمینت از جنس الیاف فشرده اِچ دی اِف (HDF) تهیه می‌شود که این الیاف از مشتقات چوب است.

از لحاظ ضخامت نیز تفاوت هایی بین این دو محصول دیده می شود. در حالت معمول کفپوش های رول پی وی سی با ابعاد مشخصی عرضه می‌شوند و به طور معمول دارای ضخامت 2 تا 3 میلیمتر هستند ولی پارکت لمینت ها در ضخامت‌ های 7، 8 و 12 میلی‌ متری نیز تولید شده اند. بنابراین حتی در ظاهر هم می توان ضخامت بیشتر پارکت ها را تشخیص داد.؛ اما پارکت لمینت یا چوبی همیشه به شکل تایل‌های مجزا در ضخامت‌ های ۷، ۸ و ۱۲ میلی‌متری تولید می‌ شود. به این ترتیب ضخامت پارکت به طرز محسوسی بیش از کف‌ پوش‌ های پی وی سی است.

با توجه به لایه اکسید آلومینیوم در پارکت های مدل جدید، استحکام این محصول در برابر خراشیدگی و فرسایش کمتر از رول های pvc است.

1461847655 roomset551 finesse ff5051 tokyo 1 Copy22 6 - کفپوش رولی به همراه ضمانت متریال و قیمت 1402

تفاوت ضخامت کفپوش پارکت و رولی

حتی با وجود لایه محافظ رویه در پارکت رولی، توصیه می شود این محصولات در مکان های مرطوب، نصب نشوند. به هر حال پارکت از مشتقات چوب به حساب می آید و هر نوع چوبی را باید از آب و رطوبت دور نگه داشت. اما کف پوش های رولی پی وی سی، به علت مواد پلیمری و پلاستیکی، انتخاب خوبی برای سرویس بهداشتی و کف آشپزخانه هستند. آب و رطوبت به هیچ وجه به ساختار pvc رولی آسیب نمی رساند.

از طرفی هم در تولید پارکت‌ های از جنس لمینت اغلب از یک لایه اکسید آلومینیوم استفاده می‌ شود که مقاومت و استحکام آن را در برابر خراش و اجسام نوک تیز بیشتر می‌کند. سایش و فرسایش لمینت نسبت به کف‌ پوش‌های رولی از جنس پی وی سی (PVC) کمتر است.

ساختار اصلی کفپوش رولی از جنس پلاستیک است و مقاومت بالایی در مقابل رطوبت دارد و با خیال راحت در مکان‌ های مرطوب می‌توان از آن استفاده کرد. نباید فراموش کرد مشتقات چوب از جمله پارکت لمینت در برابر رطوبت حساس و آسیب‌ پذیر هستند و مناسب نصب در سرویس‌ های بهداشتی نیستند. البته لمینت‌ های با کیفیت دارای دو لایه محافظ هستند و عایق بندی و چسب کاری شده اند ولی بهتر است مشتقات چوب را از رطوبت حفظ کرد.

تفاوت پارکت و کفپوش رولی

تفاوت کفپوش رولی کفپوش پارکت
جنس مواد سازنده پی وی سی (PVC) الیاف فشرده اِچ دی اِف (HDF)
ضخامت 2 تا 3 میلیمتر 7، 8 و 12 میلی‌ متر
مقاومت در برابر آب بسیار خوب ضعیف
مقاومت در برابر خراشیدگی کم زیاد

مزایای کفپوش رولی

وقتی با پای برهنه روی این کفپوش ها راه بروید متوجه تفاوت بین سرمای سنگ و سرامیک با این کفپوش های زیبا می شوید. انواع فوم دار کفپوش رولی دارای نرمی و لطافت بیشتری هستند و حتی می توانید ساعت ها روی آن بایستید بدون اینکه پاها سرد یا خسته شود. از لحاظ راحتی و استفاده، بدون تردید این محصولات حرفی برای گفتن دارند.

کفپوش رولی قابلیت نصب در مکان های مرطوب را دارد زیرا ساختار آن طوری است که مقاومت بسیار زیادی در برابر آب و رطوبت دارد. همین ویژگی یک امتیاز بزرگ است زیرا کارهای نظافت و تمیز کردن کفپوش هم بسیار ساده می شود. در ضمن خیال تان بابت پوسیدگی و تورم هم راحت است.

یکی دیگر از مزایای کفپوش رولی، خاصیت ضد لک آن است. با نصب این کفپوش ها دیگر نگران لکه های کوچک و بزرگ کفپوش ساختمان نباشید. کفپوش های رولی لک نمی شوند و نسبت به لکه و کثیفی بسیار مقاوم هستند. نظافت و نگهداری از این کفپوش ها ساده است . رویه دارای موم نیست. پس از جارو کردن می توانید با یک دستمال نم دار، کف ساختمان را برق بیندازید.

اما طول عمر این کفپوش ها برترین مزیت آن است. با نصب کفپوش در خانه تا زمانی که ملک تخریب نشود، کفپوش ها سالم باقی می مانند. از دوام بسیار زیاد این محصولات همینقدر بس که 25 سال خدمات پس از فروش توسط شرکت های تولید کننده در نظر گرفته شده است. در یک کلام می توان گفت که این کفپوش های شیک، مرگ ندارند و به ندرت دچار مشکل و آسیب می شوند.

مزایا کفپوش های رولی

قیمت این نوع کفپوش ها در مقایسه با سایرین قیمت کمتری داشته و مقرون به صرفه می باشند.
راحتی نصب به راحتی و در کمترین زمان می‌توان این نوع کفپوش ها را نصب و از آنها استفاده نمود.
مقاومت به خط و خش جنس آن ها با توجه به مواد استفاده شده در تولید مقاوم به خط و خش است.
قابلیت شستشو این نوع کفپوش ها قابلیت شستشو دارند ، اما برای شستشوی آنها نیاز به استفاده از مواد شوینده تخصصی نمی باشد.
حمل و نقل به دلیل شکل رولی این نوع کفپوش ها ، حمل آنها نیز بسیار آسان است.
مقاومت در برابر کشش سطحی یکی دیگر از ویژگی‌ های این نوع کفپوش ها این است که در هنگام کشش های سطحی هیچ مشکلی به وجود نمی آید.
ضربه گیری ایستادن بر روی این کفپوش ها راحت بوده و خاصیت ضربه گیری نیز دارند .
آنتی باکتریال خاصیت ضد باکتری بودن یکی دیگر از مزایای کفپوش های رولی می باشد.
مقاومت در برابر اصطکاک این نوع کفپوش ها در برابر اصطکاک و سایش نیز مقاومت زیادی دارند.
مقاومت در برابر آب کفپوش های رولی ضد آب بوده و در برابر آب مقاوم می باشند.

معایب کفپوش رولی

با همه این مزایا، برخی مشکلات نیز در کفپوش های رولی دیده می شود. برای مثال رنگ کفپوش در اثر تابش نور خورشید کمرنگ می شود. البته این تغییر رنگ با یکی دو بار تابش آفتاب اتفاق نمی افتد بلکه در طی سال ها و به مرور رنگ اولیه کفپوش تغییر می کند.

از دیگر معایب کفپوش رولی می توان به بوی نا مطبوع در روزهای اول دارد. برای نصب کفپوش از چسب هایی استفاده می شود که باعث بوی ناخوشایند می شوند. این بو در کمتر از چند روز از بین خواهد رفت و چیزی نیست که به طور دائمی ماندگار شود. بهتر است تا 2-3 روز پنجره را باز بگذارید تا بوی مواد از بین برود.

اما اخرین مشکل مربوط به وقتی است که کفپوش خیس می شود. انواع کفپوش رولی ضد آب هستند و مقاومت زیادی نسبت به آب و رطوبت دارند. مشکل اینجاست که وقتی چند قطره آب روی کفپوش باشد، امکان لغزیدن و سر خوردن زیاد است. این به دلیل سطح هموار و بدون آج کفپوش رولی است.

طریقه نصب کفپوش های رولی

برای نصب این نوع کفپوش ها در مکان‌های مختلف تجهیزاتی مانند ماله ، دیلم ، متر فلزی، چاقو یا کاتر ، کفپوش رولی و چسب نیاز است.

پس از آماده کردن تجهیزات برای نصب ، ابتدا باید از روی سطحی که قرار است کفپوش بر روی آن نصب شود تمام وسایل برداشته شوند . به عنوان مثال حتی اگر از این نوع کفپوش قرار است در سرویس بهداشتی استفاده شود باید ابتدا توالت فرنگی برداشته شود ، همچنین باید درها را از لولا جدا کرده و قرنیزها نیز از کنار دیوار کنده شوند.

سپس باید کف زمین را کاملاً جارو کرده و با یک دستمال مرطوب آن را تمیز نمود.

در صورتی که کف زمین دارای برآمدگی یا فرورفتگی باشد باید قبل از نصب آنها را برطرف نموده و سطح را کاملاً صاف کرد .
با توجه به اینکه این کفپوش ها می توانند بر روی سیمان و کفپوش رولی که در قدیم نصب شده است و همچنین بر روی انواع کفپوش های دیگر مانند پارکت ، سرامیک و کاشی قابل نصب هستند قبل از نصب تنها باید در صورتی که کف پوش ها کنده شده‌اند تعمیر شوند و کف کاملاً صاف شود.

پس از انجام این کارها باید کفپوش را به اندازه دلخواه در جای تمیز و شسته شده دیگری ، برش دهید.

چسب را توسط ماله بر روی سطحی که کفپوش قرار است بر روی آن نصب شود بمالید و کفپوش را به آرامی بر روی محل چسب کاری شده قرار دهید.

برای از بین بردن حباب ها و اطمینان از اینکه جایی بدون‌ چسب باقی نمانده است روی کفپوش را توسط یک قالب چوبی کاملاً صاف کنید.

برای اینکه کار تمیز و مرتب انجام شود باید در قرار دادن کفپوش در اطراف چهارچوب در و گوشه های دیوار دقت زیادی به عمل آورید.

1461847655 roomset551 finesse ff5051 tokyo 1 Copy22 3 - کفپوش رولی به همراه ضمانت متریال و قیمت 1402

مراحل نصب کفپوش رولی

پس از خارج کردن وسایل اضافی و هموار سازی کف، نوبت به چسباندن رول های کفپوش می رسد. برای این منظور باید ابزار مناسب در دسترس باشد حداقل ابزار مورد نیاز این ها هستند:

ماله
متر
دیلم
تراز
چاقو یا کاتر برای برش
چسب

یک نکته مهم در مورد خرید کفپوش وجود دارد آن اینکه حتما ابعاد فضای مورد نظر را از قبل اندازه گیری کنید. با در اختیار داشتن ابعاد طول و عرض فضا و نقشه کف می توانید متراز مناسب را خریداری کنید و برش های بهتری داشته باشید. به این ترتیب دور ریز کمتری خواهید داشت و در هزینه ها، مقدار زیادی صرفه جویی می شود.

رول ها را در یک محوطه باز و سطح هموار، پهن کنید. برای مثال پارکینگ جای مناسبی برای این کار است. حالا طبق نقشه کف، رول ها باید برش بخورد. این کار نیاز به دقت زیادی دارد. داشتن اندازه های دقیق و طرح کامل کف، موجب می شود که برش های دقیق تری داشته باشید. این قطعات برش خورده را برای نصب به محل منتقل کنید.

برای نصب کفپوش رولی از چسب استفاده می شود. ابتدا با ماله کف ساختمان چسب کاری شده و بعد رول های با دقت روی چسب ها قرار می گیرند. از قالب های مخصوص برای صاف کردن و چسبیدن کامل رول ها استفاده می شود.

اگر برای اولین بار این کار را انجام می دهید حتما دقت کنید تا رول ها به آرامی روی کف و چسب ها قرار بگیرند. به این ترتیب چسب ها در یک طرف، جمع نمی شود. برای نصب صحیح و استاندارد حتما از قالب های چوبی استفاده کنید. در نهایت روی چسباندن گوشه های کنار دیوار، ظرافت به خرج دهید. پس از نصب نباید هیچ لبه برآمده و یا تا خورده ای در کف حمام و دستشویی وجود داشته باشد.

1461847655 roomset551 finesse ff5051 tokyo 1 Copy22 1 - کفپوش رولی به همراه ضمانت متریال و قیمت 1402

در چه مکان هایی نصب می شود؟

محدودیتی برای نصب این محصول وجود ندارد. از لحاظ رطوبت یا تردد و … اصلا با کفپوش مشکلی نخواهید داشت. این کفپوش های محبوب را می توانید در همه نقاط خانه نصب کنید. از حمام و دستشویی گرفته تا کفپوش آشپزخانه مکان مناسبی برای نصب کفپوش است. حتی کل کف خانه را نیز می توانید با طرح های متنوع کفپوش رولی پوشش دهید. در ساختمان های پر رفت و آمد، مکان های عمومی و هر جایی که تصور کنید نمونه ای از کفپوش را می بینید.

برخی تولید کنندگان برای مکان های خاص، کفپوش های تخصصی را تولید کرده اند. این کفپوش ها با توجه به مکان نصب، دارای ویژگی های منحصر به فردی است برای مثال:

تولید کفپوش رولی آنتی باکتریال برای مراکز درمانی و بیمارستان ها
پوشش های فوم دار ضربه گیر برای مهد کودک ها
کفپوش های عایق صدای رولی برای نصب در سالن های سینما، تئاتر و …
توجه: خرید کفپوش رولی برای نصب در راه پله ها اصلا توصیه نمی شود. به جز راه پله ها در هر مکانی می توانید محصولات رولی را نصب کنید.

در بازار لوازم دکوراسیون داخلی اغلب برندهای معروف کفپوش رولی نیز عرضه می شود. در بین کشورهای سازنده کفپوش، کیفیت محصولات ساخت آلمان، کره جنوبی و روسیه بالاتر است. این محصول پر فروش توسط تولید کنندگان داخلی هم ساخته شده که همپای رقیبان بین المللی است. هم اکنون نمونه هایی از این کفپوش های پر کاربرد در منازل، باشگاه های ورزشی، مراکز درمانی و بیمارستانی و حتی کارگاه های صنعتی نیز نصب شده است.