بتونه کاسماتیک قیمت به روز به همراه مشخصات فنی محصول

بتونه کاسماتیک پودری سیمانی است که دارای انواع رزین ها و محتوی مواد افزودنی خاصی مانند مواد روان ساز و ضد انقباض است. این پودر به راحتی با آب ترکیب شده و خمیری به دست می آید که قدرت چسبندگی فوق العاده ای به انواع سطوح بتنی و مصالح معدنی دارد و به دلیل مقاومت کششی فوق العاده اش به هیچ و جه ترک نمی خورد. کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی یورتان 

در ادامه ی این مطلب با سایر خواص و کاربردهای پودر کاسماتیک بیشتر آشنا خواهیم شد.

بتونه کاسماتیک 495x400 - بتونه کاسماتیک

بتونه کاسماتیک

بتونه کاسماتیک پودری دو جزئی با پایه ی سیمان است که برای بتونه کردن سطوح سیمانی، گچی، بتنی، موزائیک، ایرانیت و دیوار برشی در داخل و خارج ساختمان و به منظور ترمیم درزها، ترک ها و آسیب دیدگی ها و نیز زیر سازی این سطوح به کار می رود.

به طور کلی، کاسماتیک به نوعی از بتونه گفته می شود که جهت نمای ساختمان و ایجاد زیبایی و نیز به منظور پر کردن خلل و فرج به کار برده می شود. این پودر قدرت چسبندگی فوق العاده به انواع سطوح بتنی و مصالح معدنی دارد و انقباض خشک شدن آن بسیار ناچیز بوده و به راحتی روی سطوح افقی و عمودی قابل اجرا است.

بتونه کاسماتیک در سه نوع دانه بندی شامل دانه بندی درشت با مش 20 برای اجرا تا 8 میلی متر جهت پلاستر زیر سازی نما، دانه بندی متوسط با مش 45 برای اجرا تا 5 میلی متر جهت پلاستر زیر سازی نما و دانه بندی ریز با مش 200 برای اجرا تا 2 میلی متر جهت بتونه کاری نهایی صاف و یکپارچه تولید می شود.

ویژگی های بتونه کاسماتیک

همانطور که توضیح داده شد، بتونه کاسماتیک به صورت پودری شکل است. این محصول بر پایه پودر معدنی و یا پر کننده، سیمان و مواد استحکام بخش ساخته شده است و به همراه چسب پلیمری مخصوص به عنوان بتونه سطوح سیمانی و بتنی قابل استفاده می باشد. بتونه کاسماتیک به صورت خشک بسته بندی می گردد و قابلیت نگهداری در انبار سرپوشیده و خشک را یه مدت یک سال دارد. بتونه کاسماتیک برای آماده شدن تنها نیاز به مخلوط شدن با آب دارد.

بتونه کاسماتیک با دانه بندی صفر تا دو میلی متر و در دو رنگ سفید و خاکستری در بازار موجود است و میزان مصرف آن در هر متر مربع با ضخامت ترمیمی یک سانتی متر 20 کیلوگرم می باشد. 

سرعت مناسب در آماده سازی  پودر، عدم ایجاد حساسیت، قابلیت همرنگ شدن با لایه رنگ نهایی، ضد آب کردن سطوح سیمانی، صافکاری سطوح بتنی قبل از رنگ آمیزی، مقاومت در مقابل یخبندان و نمک های ذوب کننده، مقاومت در مقابل بخارهای شیمیایی و دریایی و همچنین قابلیت انعطاف پذیری از جمله خواص مهم بتونه کاسماتیک به شمار می آیند.

مزایای بتونه کاسماتیک

از جمله دیگر مزایای بتونه کاسماتیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چسبندگی عالی به سطوح بدون نیاز به مواد کمکی
  • اختلاط آسان با آب و تشکیل خمیری صاف و همگن
  • مقاومت کششی بالا و عدم جمع شدگی و ترک خوردگی
  • مقاومت بالا در مقابل یخبندان، ذوب شدن و عوامل خورنده شیمیایی
  • خاصیت سمباده پذیری جهت صافکاری قبل از رنگ آمیزی

نحوه مصرف بتونه کاسماتیک

سطوح مورد نظر قبل از اجرا باید مقاوم و تمیز باشند و لازم است هر گونه آلودگی از روی آنها زدوده شود؛ لذا در ابتدا جهت آماده سازی سطح لازم است تا سطوح بتنی و سیمانی از آلودگی های محیطی مانند ضایعات سیمانی و چربی ها به کمک وسایل مکانیکی زدوده گردند. همچنین باید ناترازی ها و مواضع تخریب شده بتن، قبل از بتونه کاری اصلاح شوند. بتونه کاسماتیک برای استفاده بر روی سطوح خشک طراحی گردیده است و دمای مناسب جهت اجرای بتونه کاسماتیک بین 10 الی 35 درجه سانتی گراد می باشد، ولی در شرایط آب و هوایی گرم و خشک باید برای چسبندگی بهتر، قبل از اجرا سطح را مرطوب نمود.

حال باید چسب های SA12 یا SA46 به نسبت 30 تا 50 درصد با آب ترکیب شوند. محلول حاصل به عنوان پرایمر روی سطح بتن با قلمو اجرا می گردد. سپس بتونه کاسماتیک با نسبت های انتخابی به محلول بالا اضافه می شود تا خمیر بتونه آماده گردد. میزان مصرف بتونه کاسماتیک بستگی به میزان تخلخل بتن دارد. 

به منظور هم رنگ سازی بتونه کاسماتیک، از بتونه کاسماتیک طوسی و سفید به صورت ترکیبی می توان استفاده نمود. ضخامت مجاز در هر مرحله بین 2 تا 5 میلی متر است و برای ضخامت بیشتر لازم است که بتونه کاری در چند مرحله و با فواصل 1 الی 2 ساعت اجرا گردد. این کار را می توان تا ضخامت 5 سانتی متر در مراحل مختلف بر روی سطح اجرا گردد.

زمان مورد نیاز جهت خشک شدن اولیه، 6-4 ساعت پس از اجرا و جهت خشک شدن کامل، یک هفته است. لازم به ذکر است که دمای محیط، میزان رطوبت محیط، ضخامت و تعداد لایه های اجرا شده ی محصول، بر زمان های ذکر شده اثر گذار خواهد بود.

کاربردهای بتونه کاسماتیک

از بتونه کاسماتیک برای ترمیم سطوح کرم خورده و تخریب شده ی بتنی، پر کردن خلل و فرج سطح، زیرسازی سطوح برای اجرای آب بندی های سطحی، نماسازی بتن های اکسپوز جهت حفظ شکل بتن، بتونه کاری و صافکاری موزاییک و سنگ قبل از نصب پارکت و موکت، زیرسازی انواع رنگ های اپوکسی، پلی یورتان و اکریلیک و نیز پر کردن درز دیوار های پیش ساخته بتنی استفاده می شود.

بتونه کاری سطوح بتنی قبل از رنگ آمیزی در سازه های بتنی پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، صنایع آب و فاضلاب، نمای ساختمان های عمومی و تعمیر آثار هنری، بتونه کاری ترک های داخل استخر شنا قبل از رنگ آمیزی نیز از دیگر کاربردهای این ماده به شمار می آیند.

جمع بندی

بتونه کاسماتیک پوشش مناسبى براى صاف و مسطح کردن سطوح بتنى است. این ماده به صورت پودری جامد است که به راحتی با آب ترکیب شده و یک ماده ی خمیری شکل که چسبندگی بسیار خوبی به انواع سطوح بتونی و مواد معدنی دارد، به دست می آید. بتونه کازماتیک جهت بتونه کاری سطوح بتنی پیش از رنگ آمیزی و پر کردن خلل و فرج سطح و نیز زیرسازی سطوح برای اجرای آب بندی های سطحی و … قابل استفاده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (2 امتیاز)