نوار مسی قیمت به روز به همراه مشخصات فنی محصول

نوار مسی که چسب رسانای مسی نیز نامیده می شود، نواری رسانا است که تنها یک طرف آن خاصیت چسبندگی دارد. سمت چسبنده این نوار با کاغذ سیلکونی پوشانده شده است. این نوار از مس تقریباً خالص تولید شده است و در برابر رطوبت، آب، سرما و گرما مقاوم می باشد. نوار مسی از مقاومت کمی (کمتر از 1 اهم) برخوردار است و عمدتاً برای محافظت الکترومغناطیسی و تخلیه بار الکتریکی در اجرای کفپوش آنتی استاتیک و در سطح بستر مورد استفاده قرار می گیرد.

در ادامه ی مطلب ضمن معرفی بیشتر نوار مسی، با ویژگی ها و کاربردهای آن آشنا خواهیم شد.

نوار مسی ثمین 495x400 - نوار مسی

نوار مسی

نوار مسی، امولسیونی تک جزئی حاوی پودر مس و چسب آکریلیک در یک طرف حود است که توسط کاغذ سیلکونی پوشانده شده است. نوار مسی انعطاف پذیر و بسیار رسانا است و می تواند از لوازم الکترونیکی محافظت کند. نوار مس رسانا برای ایجاد اتصالات الکتریکی بین قسمت های مختلف قرار می گیرد.

این محصول دارای عرض، ضخامت و طول مشخصی می باشد. این نوار دو طرف رسانا با خلوص 99.98% و مقاومت کمتر از 1 تا 0.5 اهم است. این نوار دارای درخشش و قابلیت انعطاف پذیری است. نوار مسی همچنین شامل چسبی قوی است که تقریباً به هر سطح تمیزی می چسبد.

ویژگی های نوار مسی

قرار گرفتن این نوار به مدت طولانی در معرض اسید و بازهای قوی، هیدروکربن های آلیفاتیک، الکل ها، آب و مواد نفتی استحکام آن را کاهش می دهد. چسبندگی چسب نوار مسی به استیل بسیار بالاست ولی در نمونه های شیشه ای و پلیمری از شدت چسبندگی و نیز استحکام آن کاسته می شود. این نوار می تواند به انواع مختلفی از بسترها مانند فلز، مواد عایق و … در یک محدوده دمایی گسترده متصل شود.

یکی از بهترین ویژگی های نوار مسی این است که لحیم به سادگی و به صورت یکنواخت روی آن ذوب می شود. اثر بخشی محافظتی بالا، قابلیت لحیم کاری، خاصیت آنتی استاتیک، مقاومت در برابر حرارت، خاصیت ضد آب، مقاومت در برابر حلال، چسبندگی قوی و کاربری آسان از جمله مزایای نوار مسی به شمار می آیند.

این نوار در دمای اتاق قابل استفاده است و نیازی به اتصال حرارتی ندارد. به طور کلی نوار مسی می تواند دمای 10- تا 120 درجه سانتی گراد را تحمل کند و قدرت چسبندگی آن 1.3 کیلوگرم بر 25 میلی متر می باشد.

نحوه مصرف نوار مسی در اجرای کفپوشها

از نوارهای مسی با عرض و ضخامت مورد نظر غالباً در فرایند اعمال کفپوشها و ایجاد شبکه بندی بر روی کف استفاده می شود. بدین منظور پس از خشک شدن کامل پرایمر روی سطح و اجرای لایه میانی، پوشش کاغذی نوارهای مسی حذف و نوارها از طرف چسبنده به فاصله 1 تا 4 متر از هم و در راستای طولی و عرضی (به صورت تار و پود یا شبکه) روی سطح قرار می‌گیرند.

در نواحی حاشیه‌ای (نزدیک به دیوارها) نیز این نوارها باید با دیوار فاصله‌ای در حدود 6 اینچ یا حدوداً 15 سانتی متر داشته باشند. سپس باید در هر یک از گوشه های اتاق، قسمتی از نوار مسی برای اتصال به زمین در نظر گرفته شود. 

کاربردهای نوار مسی

نوار مسی محصولی همه کاره است، اما به طور کلی برای اتصال قطعات الکتریکی و ایجاد رسانندگی بین آنها کاربرد دارد. همچنین نوارهای مسی در موتورها، برچسب ها، باتری ها و الکترونیک بسیار پرکاربرد است.

نوارهای مسی برای استفاده در سطح و کف اتاق هایی مانند اتاق های عمل، سرور روم ها و … به منظور حذف تداخل الکترومغناطیسی، تخلیه بار الکتریکی و جداسازی امواج الکترومغناطیسی و جلوگیری از آسیب رسیدن به بدن انسان و دیگر قطعات جانبی مورد استفاده قرار می گیرند.

نوار مسی در ساخت و تعمیر برد های الکتریکی، رسانا کردن برد های معمولی، الکترود گذاری، لایه نشانی های نانو، صنعت برق محافظ کامپیوتر، لحیم کاری، شیشه رنگ آمیزی، محافظت از کلیه مواد غیر رسانا، کفپوش آنتی استاتیک، اتصال الکتریکی بین سطوح، محافظت در محفظه ها و قفس های فارادی، محافظت موقت در حین آزمایشات، نصب فویل های شفاف، پنجره ها، لحیم کاری، شیشه های رنگی، گیتار، مدارهای کاغذی، تعمیرات برق، تعمیرات خانگی، دکوراسیون، کاردستی و موارد دیگر قابل استفاده است.

جمع بندی

نوار مسی دارای یک لایه چسب اکریلیک رسانا با هدایت الکتریکی بالا است که چسبندگی خوبی را در برنامه های مونتاژ مسطح و الکترونیکی ایجاد می کند. هر دو طرف این نوار با کاغذ سيليكون پوشانده شده است که باعث می شود بتوانیم قبل از چسباندن نوار، آن را باز کرده و به اندازه دلخواه برش دهیم.

نوار مسی در کنار کاربردهای فراوان خود در صنایع مختلف، در اجرای کفپوشهای آنتی استاتیک به منظور حذف تداخل الکترومغناطیسی، تخلیه بار الکتریکی و جلوگیری از آسیب رسیدن به سطوح، کاربرد فراوانی دارد.

2 پاسخ

دیدگاه ها بسته شده است.

5/5 - (1 امتیاز)